Coretan Budak Borneo

~ akhirnya suara kecil dari borneo kini mendapat perhatian ~

waliband tiru ka... ataw omputeh yng tiru?


video

ak rasa wali band bha yng maw tiru. tp ak ndak kesah spa maw tiru spa, tp ni video buat ak ktawa 5 mnit tnpa henti n ak ulang 5 kali btrut2. enjoy

2 comments:

..aku rsa kan kuri' ko patutnya letak video ni center sket bh... ndak ngam dy ko letak p bahagian kiri... patutnya kanan... wahaha

klam kabut bha ak post ni, cuba la kaw byng kan mcm mna maw buat post sambil ketawa. hehe

Post a Comment

About this blog

hidup bisaya

hidup bisaya
kuri n zara copyright. Powered by Blogger.

Followers

About Me

My photo
Lahad Datu, tp skrng d subang, Sabah, Malaysia
hai, nama ku fikry, orng sabah pnggil aku kuri jak, orng lain pnggil ak fikry jak... ni bukan blog yng bg kmu apa2 kbaikan, aku just buat ni untuk diari aku jak. dr kmu maw bca ndak

my playlist

sabah fm bagus bha

Search This Blog

bah ngam laih tu

..

ShoutMix chat widget